Yritys

Meluta Oy

Meluta Oy ydinosaaminen on sensoriteknologioissa ja signaalinkäsittelyssä. Erityisosaamistamme ovat akustiset ja vibroakustiset (runkoäänet) mittaukset sekä niistä liikentoiminta-arvon tuottaminen algoritmien ja analyysien avulla.

Hallitsemme myös sulautetun elektroniikan, radioteknologioiden, digitaalielektroniikan ja alhaisten tehonkulutuksen järjestelmien tutkimuksen, suunnittelun ja toteuttamisen.

Asiakasuhteessa Meluta Oy keskeisiä arvoja ovat asiakastyytyväisyys, lisäarvon tuottaminen, ehdoton luottamuksellisuus, eettinen toimintatapa sekä suomalaisuus.

Oletko tunnistanut äänen, joka kertoo jotain tärkeää ja haluaisit sen jatkuvaan seurantaan?

Ratkaisu on Melutan kehittämä ilmiösensori

Hiljaisempi laite on myyntivaltti?

Voiko äänen miellyttävyyttä mitata?

Jos pohdit näitä kysymyksiä, ota yhteyttä Melutaan!

Joustava, osaava ja ketterä. Meluta on yhdistelmä suuren teollisuuskonsernin tuomaa liiketoimintaymmärrystä ja start-upin tiedonjanoa. Meluta yhdessä Japon palvelin- ja ohjelmistoratkaisuiden kanssa muodostaa osaamiskokonaisuuden teollisen internetin tarpeisiin. / Japo

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Meluta Oy tarjoaa korkean tason tutkimus- ja tuotekehitysosaamista asiakkailleen. Alla esimerkkejä toteutuksistamme:

Hiljaisempia tuotteita: Mittasimme melu- ja äänitasoja sekä teimme äänekkyys- ja äänen miellyttävyysarvioita. Analysoimme ääni-ilmiöitä. Asiakas sai tiedon tuotteensa äänekkyydestä ja ymmärsi mistä ääni aiheutui, ja tuote voitiin suunnitella hiljaisemmaksi.

Kilpailukykyisempiä tuotteita: Asiakkaalle suunniteltiin lisävaruste, jollaista kilpailijoilla ei ole. Meluta on kumppanisi oman tuotteen tekemiseen.

Uutta liiketoimintaa: Toteutimme datankeräämisen asiakkaan haluamassa ympäristössä ja asiakas sai tietoa, jonka avulla mahdollistetaan kokonaan uudenlaista liiketoimintaa.

Tuotteet

Melufoni ® – langaton stetoskooppi

Tutustu laitteeseen sen omilla sivuilla.

Ota yhteyttä

team_image
Hallituksen puheenjohtaja

Markku Salmela

Puh. 050 5247438
markku.salmela(@)meluta.fi

team_image
Meluta @ LinkedIn

Yhteydenottolomake

Nimesi *

Sähköposti *

Aihe *

Viesti